Täidetud kanataskud salatiga
4 portsjonit; 1 portsjon
4 broilerifileed (600 g)
1 pakk šampinjone
2 tl õli
2 tomatit
150 g värsket kurki
10 cm jupp porrut
100 g lehtsalatit
tilli
2 tl õli
150 g 10% hapukoort
soola, sidrunipipart
1.Tükelda šampinjonid ja prae kergelt rasva lisamata läbi.
2.Fileeri broilerifileed pikuti kolmeks, maitsesta soola ja pipraga. Iga filee keskele tõsta lusikaga. Keera nurgad keskele kokku, kinnita võileivatikuga.
3.Pintselda pealt kergelt õliga. Küpsetada ahjus 200 kraadi juures, kuni kanataskud muutuvad kuldseks.
4.Salatiks lõika tomatid sektoriteks, viiluta kurk ja porru, rebi lehtsalat tükkideks, haki till.
5.Kastmeks sega õli ja hapukoor, maitsesta ja kalla salatile.
6.Serveeri broileitaskuid salatiga.
Meie Nipid
Kui tavaliselt peetakse maitseparandajateks suhkrut, soola ja rasva, siis figuurisõpradel on parem need unustada ja pöörata pilk maitsetaimede, vürtside ja ürt ...
Aeg iseendale Pühade eel jätkub meil tegevusi kuhjaga. Vaja on osta kingitusi, mõelda mida pühade lauale maitsvat ja pidulikku valmistada.Tööl on vaja viimased o ...