Chilli con carne
4 portsjonit; 1 portsjon
valmistusaeg 20 minutit
3 sibulat
2-3 küüslauguküünt
3 erivärvilist paprikat (ca 300 g)
1 karp delikatess-hakkliha
180 g konserveeritud kidney ube
1 väike purk (neto 140 g) magusat maisi
800 g purustatud tomatikonservi
1. Haki sibul ja küüslauguküüs peeneks, viiluta paprikad.
2. Prae hakkliha korralikult läbi. Lisa sellele sibul, küüslauk ja paprika ning kuumuta niikaua, kuni sibul on muutunud klaasjaks.
3. Lisa kidney-oad, mais ja tomatid ning kuumuta kõik veel kord läbi.
4. Maitsesta soola ja cayenne´i pipraga.
5. Serveeri keedetud metsiku riisiga.
NB! Kui kasutad delikatess-hakkiliha asemel sama kogus Kodust hakkliha, arvesta ühe portsoni kohta 4 ühikut.
Meie Nipid
Kui tavaliselt peetakse maitseparandajateks suhkrut, soola ja rasva, siis figuurisõpradel on parem need unustada ja pöörata pilk maitsetaimede, vürtside ja ürt ...
Aeg iseendale Pühade eel jätkub meil tegevusi kuhjaga. Vaja on osta kingitusi, mõelda mida pühade lauale maitsvat ja pidulikku valmistada.Tööl on vaja viimased o ...