Chilli con carne

Chilli con carne

4 portsjonit; 1 portsjon 

 

valmistusaeg 20 minutit
3 sibulat     
2-3 küüslauguküünt
3 erivärvilist paprikat (ca 300 g)  
1 karp delikatess-hakkliha        
180 g konserveeritud kidney ube  
1 väike purk (neto 140 g) magusat maisi  
800 g purustatud tomatikonservi   

1. Haki sibul ja küüslauguküüs peeneks, viiluta paprikad.
2. Prae hakkliha korralikult läbi. Lisa sellele sibul, küüslauk ja paprika ning kuumuta niikaua, kuni sibul on muutunud klaasjaks.
3. Lisa kidney-oad, mais ja tomatid ning kuumuta kõik veel kord läbi.
4. Maitsesta soola ja cayenne´i pipraga.
5. Serveeri keedetud metsiku riisiga.

NB! Kui kasutad delikatess-hakkiliha asemel sama kogus Kodust hakkliha, arvesta ühe portsoni kohta 4 ühikut.