Riisi- tuunikalasalat
2 portsjonit; 1 portsjon
2 konservkurki
100 g šampinjone
1 mugulsibul
½ punast ja ½ rohelist paprikat
1 karp vees konserveeritud tuunikala
100 g konservmaisi
1 klaas (140 g) keedetud metsikut riisi
60 g väherasvast majoneesi (kuni 20%)
konservkurgi vedelikku
1. Haki konservkurgid, šampinjonid, sibul ja paprikad.
2. Lisa tuunikalakonserv, konservmais ja keedetud riis, sega läbi.
3. Kastmeks sega majonees kurgivedelikuga ja maitsesta soola ja pipraga, kalla salatile.
Meie Nipid
Kui tavaliselt peetakse maitseparandajateks suhkrut, soola ja rasva, siis figuurisõpradel on parem need unustada ja pöörata pilk maitsetaimede, vürtside ja ürt ...
Aeg iseendale Pühade eel jätkub meil tegevusi kuhjaga. Vaja on osta kingitusi, mõelda mida pühade lauale maitsvat ja pidulikku valmistada.Tööl on vaja viimased o ...