Kanastrooganov köögiviljadega
4 portsjonit; 1 portsjon
200 g riisi
soola
500 g kanafileed
3 keskmist porgandit
300 g kaalikat
2 hapukurki
2 sibulat
6 tl õli
soola
pipart
kanamaitseainet karriga
500 ml köögiviljapuljongit
250 ml 10% toidukoort (n Valio 3 juustu koor)
maitserohelist
1. Keeda riis soolaga maitsestatud vees.
2. Lõika kanafilee ribadeks, porgandid seibideks ja kaalikas kuubikuteks. Haki hapukurgid ja maitseroheline
3. Prae fileeribad ja hakitud sibul kergelt õlis läbi. Maitsesta soola, pipra ja kanamaitseainega.
4. Lisa puljong ja ettevalmistatud köögiviljad ning hauta umbes 8 minutit. Lisa toidukoor ja lase veel haududa. Soovi korral maitsesta täiendavalt ja lisa maitseroheline.
5. Serveeri kanastrooganovi keedetud riisiga.
Meie Nipid
Kui tavaliselt peetakse maitseparandajateks suhkrut, soola ja rasva, siis figuurisõpradel on parem need unustada ja pöörata pilk maitsetaimede, vürtside ja ürt ...
Aeg iseendale Pühade eel jätkub meil tegevusi kuhjaga. Vaja on osta kingitusi, mõelda mida pühade lauale maitsvat ja pidulikku valmistada.Tööl on vaja viimased o ...