Kevadine suitsulõhesalat
2 portsjonit, 1 portsjon
120 g suitsulõhet
150 g värsket kurki
1 tomat või 150 g kirsstomateid
1 peotäis rediseid
maitserohelist
Kaste:
80 g maitsestamata jogurtit
1 sl väherasvast majoneesi
1 tl mädarõigast
1 tl suhkrut või mett
1. Lõika kala ja aedviljad sobivateks tükkideks ning sega.
2. Sega kastmeained ning vala salatile.
3. Lase salatil u 15 minutit külmikus tõmmata.
Meie Nipid
Kui tavaliselt peetakse maitseparandajateks suhkrut, soola ja rasva, siis figuurisõpradel on parem need unustada ja pöörata pilk maitsetaimede, vürtside ja ürt ...
Aeg iseendale Pühade eel jätkub meil tegevusi kuhjaga. Vaja on osta kingitusi, mõelda mida pühade lauale maitsvat ja pidulikku valmistada.Tööl on vaja viimased o ...