Wokitud köögiviljad veiselihaga

Wokitud köögiviljad veiselihaga

4 portsjonit; 1 portsjon 

1 tšillipipar
2 porruvart    
350 g veiseliha (filee)   
1 porgand, 1 suvikõrvits  
200 g varssellerit   
1 kollane ja roheline paparika 
1 sibul
200 g austerservikuid (või šampinjone)
2 tl õli     
soola, pipart
1/2 tl karripastat
300 ml köögiviljapuljongit  
sojakastet
karripulbrit
2 sl Aasia kastet   
400 g keedetud riisi või munanuudleid 
1 sl hakitud koriandrit

1. Lõika tšillipipar ja porru rõngasteks, veiseliha, porgand, suvikõrvits ja seller ribadeks. Tükelda paprikad ja sibul, lõika seened väiksemaks.
2. Kuumuta wok-pannil õli. Prae selles veiseliha u 3 minutit, maitsesta soola ja piparaga, võta pannilt ja jäta sooja.
3. Samale pannile pane porru, porgand, suvikõrvits, selleri ja paprikatükid, woki. Lisa karripasta, sibul ja tšillipipar, woki veel. Kalla peale köögiviljapuljong ja hauta 10-15 minutit.. Maitseta sojakastme, karri ja Aasia kastmega.
4. Serveeri wok-köögivilja veiselihaga ja riisi või nuudlitega. Garneeri koriandriga.