Kõrvitsa panniroog kuskussiga
4 portsjonit ; 1 portsjon2 sibulat
2 küüslauguküünt
3 tomatit
500 g kõrvitsat
2 tl õli
1 tl jahvatatud köömneid
300 ml kuuma köögiviljapuljongit
soola
jahvatatud musta pipart
150 g rohelist Türgi uba
200 g vees konserveeritud valgeid ube
30 g kuivatatud aprikoose
½ sidruni mahl ja riivitud koor
150 g kuskussi
4 sl hakitud värsket koriandrit
1. Haki sibulad, purusta küüslauguküüned, lõika tomatid tükkideks ja kõrvits kuubikuteks.
2. Kuumuta õli teflonpannil, prae selles sibulat ja küüslauku umbes 5 minutit. Lisa köömned ja jätka kuumutamist 1 minuti jooksul.
3. Vala pannile 100 ml köögiviljapuljongit, tomat ja kõrvits. Maitsesta soola ja musta pipraga. Vähenda kuumust, ja hauta kaane all 15 minutit.
4. Lisa pannile rohelised oad ja nõrutatud oakonserv ning jätka kuumutamist veel 5 minutit.
5. Lõika aprikoosid väikesteks tükkideks, lisa koos riivitud sidrunikoore ja sidrunimahlaga ülejäänud puljongisse, lase keema tõusta, vala kuskussile ja lase kaane all seista 5 minutit. Sega kahvliga õhulisemaks ja raputa peale pool koriandrist.
6. Serveeri kõrvitsarooga kuskussiga ja raputa peale ülejäänud koriander.
Meie Nipid
Kui tavaliselt peetakse maitseparandajateks suhkrut, soola ja rasva, siis figuurisõpradel on parem need unustada ja pöörata pilk maitsetaimede, vürtside ja ürt ...
Aeg iseendale Pühade eel jätkub meil tegevusi kuhjaga. Vaja on osta kingitusi, mõelda mida pühade lauale maitsvat ja pidulikku valmistada.Tööl on vaja viimased o ...