Banaani-šokolaadimuffinid
Banaani-šokolaadimuffinid
8 muffinit 1 muffin
2 keskmist küpset banaani
8 sl nisujahu
1 sl kartulijahu
1 tl küpsetuspulbrit
1 tl vaniljesuhkrut
2 sl suhkruta kakaopulbrit
4 tl suhkrut
2 muna
100 ml piima
30 g tumedat šokolaadi või šokolaaditerasid
-
Kuumuta ahi 175 kraadini. Tükelda banaanid ja purusta kahvliga. Sega kausis jahu, tärklis, küpsetuspulber, vaniljesuhkur, kakaopulber ja suhkur. Klopi munad korralikult lahti ja sega banaanipüree hulka. Lisa vähehaaval ja pidevalt segades kuivained.
-
Pane tainas muffinivormidesse. Tee šokolaad pisikesteks tükikesteks ja vajuta need igasse muffinisse. Küpseta ahju keskmisel tasandil 15 minutit, kuni muffinid hakkavad vormi äärest eralduma. Võta ahjust välja ja kummuta ettevaatlikult vormist välja. Lase jahtuda.
Nõuanne: Kui soovid magusamaid muffineid, puista kergelt üle tuhksuhkruga.
Meie Nipid
Kui tavaliselt peetakse maitseparandajateks suhkrut, soola ja rasva, siis figuurisõpradel on parem need unustada ja pöörata pilk maitsetaimede, vürtside ja ürt ...
Aeg iseendale Pühade eel jätkub meil tegevusi kuhjaga. Vaja on osta kingitusi, mõelda mida pühade lauale maitsvat ja pidulikku valmistada.Tööl on vaja viimased o ...