Heeringatort
10 portsjonit; 1 portsjon
400 g väherasvast heeringafileed
2 keedetud muna
4 viilu rukkileiba
400 ml paksemat maitsestamata jogurtit
100 g väherasvast majoneesi
sinepit
1 sl želatiini
tilli
rohelist sibulat
porrut
valget pipart
värsket kurki
paprikat
-
Lõika heeringas ja leivaviilud tükkideks, munad viiludeks. Haki till, sibul ja porru.
-
Vooderda vorm toidukilega. Jaota põhjale ja külgedele munaviilud, pane peale heeringatükid ja porru.
-
Sega maitsestamata jogurt majoneesiga, lisa till ja roheline sibul ning maitsesta sinepi ja pipraga.
-
Lahusta želatiin ja nirista jogurti-majoneesisegusse.
-
Kalla segu kalatükkidele ja pane peale leivatükid.
-
Aseta vorm vähemalt paariks tunniks külmikusse.
-
Enne pakkumist kummuta tort vormist serveerimisalusele.
-
Kaunista tilliokste, kurgi ja paprikaga.
Meie Nipid
Kui tavaliselt peetakse maitseparandajateks suhkrut, soola ja rasva, siis figuurisõpradel on parem need unustada ja pöörata pilk maitsetaimede, vürtside ja ürt ...
Aeg iseendale Pühade eel jätkub meil tegevusi kuhjaga. Vaja on osta kingitusi, mõelda mida pühade lauale maitsvat ja pidulikku valmistada.Tööl on vaja viimased o ...