Lihtsaid grilliretsepte
Linnulihavarras ananassi ja aedviljaga
Lõika parajateks tükkideks 120 g linnuliha fileed, 2 ananassirõngast (värske või suhkruta konserv), 1 paprika ja 1 sibul. Lisa juurde 1 tl oliiviõli, maitsesta soola, pipra ja paprikapulbriga ning sega läbi. Lase seista umbes 10 min.
Seejärel lüki vaheldumisi vardasse ja küpseta grillil 10-15 minutit.
Grillitud kalafilee
Määri 150 g forellifilee tükile 1 sl 16% maitsetaimedega sulatatud juustu, maitsesta soola, pipra ja küüslaugusoolaga. Lõika väikesteks tükkideks 1 sibul, 1 tomat ja ½ paprikat. Aseta kala fooliumile, puista üle aedviljatükikestega, keera kokku ja grilli umbes 30 min.
Grillitud küüslaugukrevetid
Aseta puidust vardasse 10 hiidkrevetti. Sega 1 pressitud küüslauguküüs 2 tl sidrunimahla, 1 tl taimeõli, soola ja pipraga. Määri krevetid seguga ja lase umbes 2 tundi seista.
Salati jaoks rebi tükkideks ½ salatipead, 50 g poolitatud kokteiltomateid ja 1 tükeldatud paprika. Salatikastmeks sega 1 tl taimeõli, 2 tl valget veiniäädikat, 1 tl sidrunimahla, soovi korral ½ tl magusat sinepit ja 1 tl värskeid maitsetaimi. Grilli vardaid mitu korda pöörates ja marinaadiga kastes umbes 10 minutit.
Siia juurde sobivad väga hästi õhukeste küüslaguviiludega kaetud grillitud tomatisektorid.
Köögiviljavardad
Lõika 3 cm tükkideks 1 paprika, 1 suvikõrvits, 1 baklažaan ja 1 punane sibul. Lüki köögiviljatükid vaheldumisi puidust vardasse.
Marinaadi jaoks sega 1 sl sidrunimahla, 1 tl sojakastet, 1 tl taimeõli ja maitsesta 1 pressitud küüslauguküüne, 1 tl värske rosmariini, soola ja pipraga.
Lase varrastel marinaadis seista umbes 30 minutit.
Grilli vardaid pidevalt pöörates.
Meie Nipid
![](/thumbs2/tip_picture_181_chives-1287096_1280.jpg)
Kui tavaliselt peetakse maitseparandajateks suhkrut, soola ja rasva, siis figuurisõpradel on parem need unustada ja pöörata pilk maitsetaimede, vürtside ja ürt ...
![](/thumbs2/tip_picture_171_books-3454381_1920.jpg)
Aeg iseendale Pühade eel jätkub meil tegevusi kuhjaga. Vaja on osta kingitusi, mõelda mida pühade lauale maitsvat ja pidulikku valmistada.Tööl on vaja viimased o ...