Maasikatort
12 tükki, 1 tükk
Küpsetusvormi määrimiseks:
2 tl vedelat margariini
2 sl kaerakliid
Põhi:
2 muna
50 g suhkrut
3 sl nisujahu
1,5 sl kaerahelbeid
1,5 sl kaerakliisid
3 sl maisitärklist
1 tl küpsetuspulbrit
0,5 tl vaniljesuhkrut
Immutamiseks:
2 sl 12% Creme Vanilla vahustatavat vaniljekastet
50 ml piima
Kate:
100 ml 12% Creme Vanilla vahustatavat vaniljekastet
100 ml 0,2% Tere Light maasika-vaarika jogurtit
150 ml 0,2% Tere Light maasika-vaarika kohupiimakreemi
4 tl suhkrut
2 sl sidrunimahla
riivitud apelsinikoort
1 liiter maasikaid
1.Kuumuta ahi 175º C kraadini. Määri vorm ja puista üle kaerakliidega.
2.Vahusta munad suhkruga tugevaks vahuks. Sega jahu, kliid, kaerahelbed, maisitärklis, küpsetuspulber ja vaniljesuhkur omavahel. Lisa munavahule ettevaatlikult segades.
3.Vala taigen küpsetuspaberiga kaetud vormi ja küpseta umbes 15 minutit. Jäta koogipõhi jahtuma.
4.Sega vaniljekaste piimaga ja immuta sellega koogipõhi. Vahusta külm vaniljekaste. Sega jogurt, kohupiim ja suhkur ning vahusta vaniljevahu hulka. Maitsesta sidrunimahla ja riivitud apelsinikoorega. Kata koogipõhi seguga ja lao peale sektoriteks lõigatud maasikad.
Meie Nipid
Kui tavaliselt peetakse maitseparandajateks suhkrut, soola ja rasva, siis figuurisõpradel on parem need unustada ja pöörata pilk maitsetaimede, vürtside ja ürt ...
Aeg iseendale Pühade eel jätkub meil tegevusi kuhjaga. Vaja on osta kingitusi, mõelda mida pühade lauale maitsvat ja pidulikku valmistada.Tööl on vaja viimased o ...