ROHELINE SALAT
2 portsjonit 1 portsjon
Koostis:
1 suvikõrvits
1 sibul
5 väikest värsket kurki
poole sidruni mahl ja riivitud sidrunikoor
2 peotäit hakitud rohelist sibulat
meresoola ja pipart (soovi korral)
Valmistamine:
1. Tükelda mugulsibul ja sega sidrunimahla ning -koorega. Jäta kergelt marineeruma, samal ajal valmista ette teised koostisained.
2. Lõika kurgid ja suvikõrvits õhukesteks ribadeks.
3. Haki roheline sibul.
4. Rösti pannil kergelt seedriseemnehelbed.
5. Sega kausis kurgid, suvikõrvits ja mugulsibul.
6. Maitsesta seedriseemneõliga ning lisa soovi korral soola. Kaunista hakitud rohelise sibula ning röstitud seedriseemnehelvestega.
Meie Nipid
UUS! Murulauk - esimesi kevadkuulutajaid peenral või rõdupotis
Kui tavaliselt peetakse maitseparandajateks suhkrut, soola ja rasva, siis figuurisõpradel on parem need unustada ja pöörata pilk maitsetaimede, vürtside ja ürt ...
Juhised jõuluajaks
Aeg iseendale Pühade eel jätkub meil tegevusi kuhjaga. Vaja on osta kingitusi, mõelda mida pühade lauale maitsvat ja pidulikku valmistada.Tööl on vaja viimased o ...