Tuline kebab
4 portsjonit; 1 portsjon
400 g väherasvast hakkliha (delikatess)
1 tl riivitud mädarõigast
1 väike sibul
soola
1 tl sidrunimahla
jahvatatud köömneid
musta pipart
1 muna
1.Riivi mädarõikajuur ja sibul hakkliha hulka, lisa ülejäänud maitseained, sega korralikult läbi ja jäta umbes pooleks tunniks maitsestuma.
2.Enne küpsetamist sõtku juurde muna. Kui taigen jääb liiga sitke, lisa pisut vett.
3.Vormi taignast neli vorstikest, pista nendesse eelnevalt niisutatud puidust grillvardad ja küpseta grillil. Serveeri koos värske salatiga.
Kodune hakkliha – 1 portsjon Veise hakkliha – 1portsjon
Meie Nipid
Aeg iseendale Pühade eel jätkub meil tegevusi kuhjaga. Vaja on osta kingitusi, mõelda mida pühade lauale maitsvat ja pidulikku valmistada.Tööl on vaja viimased o ...
Köömneid on kasutatud tuhandeid aastaid ja nagu enamikku teisi vürtse, kasutasid seda ka meie esivanemad nii maitset parandavate kui ka meditsiiniliste omaduste poolest. Imselt h ...