Hiinakapsapaadikesed

Hiinakapsapaadikesed

4 portsjonit ; 1 portsjon

10 min. ettevalmistamine + 15 min. küpsetamine

240 g (1 karp) delikatess seahakkliha  
2 porgandit      
1 mugulsibul    
150 g (marineeritud) tofukuubikuid   
400 g konserveeritud Kidney ube 
soola, jahvatatud musta pipart, koriandrit
12 väikest soolvees keedetud hiinakapsa lehte 

1. Koori porgandid ja lõika need pikkadeks peeneteks ribadeks.
2. Pruunista pannil hakkliha, lisa porgandiribad, hakitud sibul ja prae veel u 3 minutit, kuni köögiviljad on pehmed.
3. Haki tofukuubikud tükkideks ja lisa hakkliha-köögiviljale. Lisa oad ja jätka umbes 5-6 minutit tasasel kuumusel küpsetamist. Maitsesta soola, pipra ja koriandriga.
4. Aseta igale taldrikule 3 väikest eelnevalt soolvees keedetud hiinakapsa lehete ja täida need hakklihamassiga. Serveeri.