Juustu- kõrvitsatortillad
4 portsjonit, 1 portsjon
20 minutit valmistamiseks + 35 minutit küpsetamiseks
800 g puhastatud ja tükeldatud kõrvitsat
10 cm jupp porrut
200 g väherasvast toorjuustu (küüslaugu või maitserohelisega nt. Exquisa light maitserohelisega)
1 tl sinepiseemnetega Dijoni sinepit
soola, pipart
8 täisteratortillat
400 g (1 purk) purustatud tomateid
25 g riivjuustu
4 tl maitsestamata jogurtit
värsket koriandrit
1.Keeda kõrvitsatükid pehmeks (u. 15 min). Kurna. Pane need suurde nõusse, kuhu lisa eelnevalt hakitud porru, toorjuust ja sinep. Sega omavahel ja maitsesta soola-pipraga.
2.Eelkuumuta ahi 180 kraadini.
3.Jaga täidis kaheksaks. Aseta paar lusikat täidist igale tortillale nii, et saad need rulli keerata. Aseta täidetud tortillarullid ahjuvormi üksteise kõrvale lahtine äär allapoole.
4.Kata tortillad purustatud tomatitega, puista peale riivjuustu ja hakitud värsket koriandrit.
5.Küpseta ahjus 20 minutit.
6.Serveerimisel lisa igale tortillale lusikatäis maitsestamata jogurtit ja meelepärast rohelist salatit.
Meie Nipid
Aeg iseendale Pühade eel jätkub meil tegevusi kuhjaga. Vaja on osta kingitusi, mõelda mida pühade lauale maitsvat ja pidulikku valmistada.Tööl on vaja viimased o ...
Köömneid on kasutatud tuhandeid aastaid ja nagu enamikku teisi vürtse, kasutasid seda ka meie esivanemad nii maitset parandavate kui ka meditsiiniliste omaduste poolest. Imselt h ...