Juustu- kõrvitsatortillad

Juustu- kõrvitsatortillad

4 portsjonit, 1 portsjon
20 minutit valmistamiseks + 35 minutit küpsetamiseks

800 g puhastatud ja tükeldatud kõrvitsat  
10 cm jupp porrut
200 g väherasvast toorjuustu (küüslaugu või maitserohelisega nt. Exquisa light maitserohelisega)
1 tl sinepiseemnetega Dijoni sinepit
soola, pipart
8 täisteratortillat    
400 g (1 purk) purustatud tomateid     
25 g riivjuustu     
4 tl  maitsestamata jogurtit
värsket koriandrit

1.Keeda kõrvitsatükid pehmeks (u. 15 min). Kurna. Pane need suurde nõusse, kuhu lisa eelnevalt hakitud porru, toorjuust ja sinep. Sega omavahel ja maitsesta soola-pipraga.
2.Eelkuumuta ahi 180 kraadini.
3.Jaga täidis kaheksaks. Aseta paar lusikat täidist igale tortillale nii, et saad need rulli keerata. Aseta täidetud tortillarullid ahjuvormi üksteise kõrvale lahtine äär allapoole.
4.Kata tortillad purustatud tomatitega, puista peale riivjuustu ja hakitud värsket koriandrit.
5.Küpseta ahjus 20 minutit.
6.Serveerimisel lisa igale tortillale lusikatäis maitsestamata jogurtit ja meelepärast rohelist salatit.