Kartuli-forellivorm
4 portsjonit; 1 portsjon
600 g kartulit
1-2 suuremat mugulsibulat või ½ porrut
300 g värsket forelli
värsket või kuivatatud tilli
2 tl õli
500 ml piima
3 muna
valget pipart
soola
40 g riivitud juustu
1. Keeda kartulid poolmehmeks, viiluta.
2. Lõika sibul või porru rõngasteks, tükelda kala, määri ahjuvorm õliga.
3. Pane vormi põhja pool kartulitest, aseta peale sibularattad, forellitükid, maitsesta, puista peale till. Pane pealmiseks kihiks ülejäänud kartuliviilud.
4. Klopi lahti munad, lisa piim, maitsesta soola ja valge pipraga, kalla vormile.
5. Puista üle riivjuustuga.
6. Küpseta 175kraadises ahjus.
7. Serveeri värske või hautatud köögiviljaga.
Meie Nipid
Aeg iseendale Pühade eel jätkub meil tegevusi kuhjaga. Vaja on osta kingitusi, mõelda mida pühade lauale maitsvat ja pidulikku valmistada.Tööl on vaja viimased o ...
Köömneid on kasutatud tuhandeid aastaid ja nagu enamikku teisi vürtse, kasutasid seda ka meie esivanemad nii maitset parandavate kui ka meditsiiniliste omaduste poolest. Imselt h ...