Kartuli-forellivorm

Kartuli-forellivorm

4 portsjonit; 1 portsjon

600 g kartulit   
1-2 suuremat mugulsibulat või ½  porrut  
300 g värsket forelli  
värsket või kuivatatud tilli
2 tl õli    
500 ml piima   
3 muna   
valget pipart
soola
40 g riivitud juustu  

1. Keeda kartulid poolmehmeks, viiluta.
2. Lõika sibul või porru rõngasteks, tükelda kala, määri ahjuvorm õliga.
3. Pane vormi põhja pool kartulitest, aseta peale sibularattad, forellitükid, maitsesta, puista peale till. Pane pealmiseks kihiks ülejäänud kartuliviilud.
4. Klopi lahti munad, lisa piim, maitsesta soola ja valge pipraga, kalla vormile.
5. Puista üle riivjuustuga.
6. Küpseta 175kraadises ahjus.
7. Serveeri värske või hautatud köögiviljaga.