Lillkapsas sinepikastmes
4 portsjonit 1 portsjon
1 (u 1,2 kg) suurem lillkapsas
100 g väherasvast majoneesi
50 g mahedat sinepit
120 g väherasvast riivitud juustu
Tükeldada lillkapsas õisikuteks ja keeda soolaga maitsestatud vees 8-10 min.
Sega omavahel majonees ja sinep.
Tõsta lillkapsas ahjuvormi, määri peale majoneesi-sinepisegu, raputa peale riivjuust ja
küpseta 220-kraadises ahjus 10 minutit, kuni juust on sulanud.
Meie Nipid
Aeg iseendale Pühade eel jätkub meil tegevusi kuhjaga. Vaja on osta kingitusi, mõelda mida pühade lauale maitsvat ja pidulikku valmistada.Tööl on vaja viimased o ...
Köömneid on kasutatud tuhandeid aastaid ja nagu enamikku teisi vürtse, kasutasid seda ka meie esivanemad nii maitset parandavate kui ka meditsiiniliste omaduste poolest. Imselt h ...